Gun’s and Roses – Recenzia noului slot NetEnt

Sloturi Online

Gun’s and Roses – Recenzia noului slot NetEnt

Cazino Ghid Guns N Roses Slot

Gun’s and Roses este cu siguranță cel mai așteptat joc de tip slot machines din 2016 și probabil cel mai scump slot machines produs vreodata de NetEnt. Acesta este disponibil în cazinourile online care oferă slot-urile NetEnt din 21 ianuarie 2016 și promite a fi un slot foarte distractiv.

Grafica și muzica

Acest joc de tip slot este în mod clar inspirat de celebra trupa Rock americană Gun’s and Roses avand atât elemente grafice dar și elemente muzicale. Pe tot parcursul jocului, jucătorul va fi însoțit de 5 dintre cele mai cunoscute și apreciate melodii ale Gun’s and Roses, inclusiv Welcome with to the jungle și le poate selecta chiar după gusturile proprii. Grafica jocului este amplasata într-un fel de concert rock din care nu lipsește publicul care prinde viata de fiecare data când este descoperită o combinație câștigătoare.

Experiența de joc

Acest slot machines are 5 role dispuse pe 3 linii, putând fi activate pana la maxim 20 de linii de plată descoperind multe caracteristici originale, cum ar fi simboluri Wild, Wild expandabili, Apettite for Destruction Wild, Multi-Award Bonus Wheel, simboluri bonus, Encore Free Spin, Legend Spin, multiplicatorul Solo și Crowd-Pleaser Bonus Game. Dar mai bine sa le vedem în detaliu.

Simbolul Wild și Wild Expandable

Simbolul Wild este un simbol pe care il veți întâlni cel mai frecvent în stadiile incipiente ale jocului. Acest simbol are caracteristica de a tine locul tuturor celorlalte simboluri și prin urmare, să fie în măsură să ajute pentru a completa combinațiile castigatoare. Simbolurile Wild sunt transformate automat în simboluri expandabile pentru a completa întreaga rola de joc pe care se regăsesc.

Cazino Ghid Guns N Roses Slot

Funcțiile bonus

Există trei funcții aleatorii: Legend Spins, Apettite for Destruction Wild și Multiplier Solo.

Legend Spins sunt activate la întâmplare și vă vor oferi două runde gratuite cu două role acoperite de un simbol Wild.

Simbolul pentru Apettite for Destruction Wild este un simbol Wild de dimensiuni mari în formă de cruce, care este situat în mijlocul panoului de joc acesta oferindu-va posibilitatea de a a găsi combinatii castigatoare cu un procent de câștig ridicat.

Multiplicatorul Solo apare doar pe rola a 4-a, pentru a finaliza o secvență liniară de trei simboluri identice și conduce la posibilitatea de a multiplica câștigul de un minim de patru ori și până la un maxim de 10 ori.

Caracteristici Bonus

Există 3 caracteristici bonus: Multi-Award Bonus Wheel care este activat prin obtinerea a 3 simboluri bonus în orice poziție pe rolele 1, 3 sau 5; Encore Free Spins si Crowd Pleaser Bonus Game.

În timpul bonusului Encore Free Spin este prezent întotdeauna un simbol Wild reprezentat de un membru al trupei, acesta acoperind toată rola de joc pe care se regăsește, fiind un simbol expandabil și va ajuta jucătorul sa descopere cat mai multe combinatii castigatoare.

Jocul bonus Crowd Pleaser duce jucătorul într-un mini joc unde acesta este pus în fata unui panou de joc pe care se regasesc diferite instrumente muzicale pe care trebuie sa le selecteze, instrumentele astfel selectate ofera jucătorului sume de bani sau runde gratuite. Printre instrumentele muzicale se regăsesc și chitara, tobele, bass-ul sau microfonul. Mini Jocul are 3 nivele în care puteți obține de asemenea simboluri Free Spin. Colectionand 3 instrumente veți avea dreptul la 10 rotiri gratuite la slot machines.

Punctele forță:

-Grafică

-Melodiile Gun’s and Roses la alegere

-Bonusuri și alte funcții numeroase și originale

 

Slot Machines Info

Data publicării: ianuarie 2016

Linii maxime de joc: 20

Marja de profit a casei: 2,3%

Valoare credite: 00:01 la 01:00

Miza Min / Max 0,20 / 200

Câștig maxim: 75000