Dolphin’s Pearl Deluxe – Jucati acum gratis sau pe bani reali

Sloturi Online

Cazino Ghid Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe Online, este un slot machine care știe cum să stârnească entuziasmul jucătorilor săi. Acest joc este unul dintre primele și în același timp printre cele mai populare jocuri oferite de Novomatic alături de Book Of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Sizzling Hot Deluxe etc.

Tematica marina alături de cea egipteană este una dintre cele mai apreciate de către împătimiții jocurilor online.

Dolphin’s Pearl Deluxe este orchestrat în lumea subacvatica, iar personajul principal al acestui slot este delfinul.

Oceanul, cu toate misterele sale și comorile ascunse va așteaptă cu minunate creaturi marine pentru a începe o interesantă aventura.

Simbolurile viu colorate și asezonate cu o grafica 3D vor face ca totul sa fie și mai interesant.

Dolphin’s Pearl Deluxe vine cu o normală grila de joc cu 5 role dispuse pe 3 linii putând fi activate pana la un maxim de 10 linii de joc.

Slot Dolphin Pearl Deluxe – Recenzie și date tehnice

Pentru toți iubitorii oceanului și creaturilor sale Dolphin’s Pearl Deluxe va fi cu adevărat un joc pe placul tuturor.

Simboluri

Simbolurile jocului sunt reprezentate de cărțile clasice de Poker 9, 10, A, J, Q, K și în același timp sunt și simboluri reprezentate de pești frumos colorați, căluți de mare, homari, stridii ce conțin perle fantastice și nu în ultimul rand delfinii care sunt simbolurile care plătesc cel mai mult și care acționează, ca un Wildcard. Delfinul a captat imaginatia multor oameni celebri pentru abilitatea sa de a se apăra împotriva pradatorilor, cum ar fi rechinii periculoși. Ca și în alte slot-uri simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter. Simbolul Scatter este oferit de o stridie conținând o perla fantastica iar dacă descoperiți 3 sau mai multe simboluri Scatter acestea permit lansarea jocului Free Spin adică aveți dreptul la 15 rotiri gratuite, iar dacă atunci când sunteți în acest mod și descoperiți din nou 3 sau mai multe simboluri Scatter la rundele gratuite ramase se vor adăuga alte 15 runde gratuite.

Cazino Ghid Dolphin’s Pearl Deluxe

Simbolul Wild

Simbolul Wild reprezentat de delfin este sufletul jocului. În plus acesta înlocuiește celelalte simboluri astfel încât sa obțineți cea mai bine plătita combinație câștigătoare.

Când obțineți o combinație care conține acest simbol, castigul corespunzător este întotdeauna dublat.

Dacă descoperiți o combinație formata din 5 simboluri Wild atunci ea plătește de 9.000 de ori miza dumneavoastră, spre exemplu cu un pariu de doar 1€ puteți castiga 9.000€.

Gamble – Dublarea

După o victorie, puteți accesa jocul de dublare, în care aveti ocazia de a dubla castigurile totale obținute de până la 5 ori. Jocul constă în ghicitul culorii următoarei cărți dintr-un pachet de cărți, aceasta poate sa fie roșie sau neagra. Dacă nu ghiciți culoarea atunci întreaga sumă este pierduta. În câteva cuvinte, „dublu sau nimic”, motiv pentru care această caracteristică poate fi utilă când sunt mize mici, dar prea riscanta cu plățile mari.

Ecranul de joc

Pe panoul de joc în partea de jos de la stânga la dreapta sunt prezente următoarele:

CREDIT: aici este afișat creditul prezent în acel moment în cont.

LINES: aici sunt indicate numărul de linii de câștig, acestea sunt alese de către jucător. În mod evident cu cat numărul de linii este mai mare cu atât si șansele sunt mai mari de a câștiga.

BET / LINE: și aceasta funcție este la alegerea jucătorului și ne arata suma de bani pariată pe o singura linie. Cu cât numărul de linii este mai mare cu atât suma pariată va fi mai mare.

BET: aici este afișat suma totală pariată.

PAYTABLE: este tabelul cu explicațiile de joc.

GAMBLE: activează alegerea jucatorului de a dubla câștigurile.

START: pentru a începe jocul.

AUTOPLAY: activând această opțiune nu va mai fi nevoie să apăsați Start după fiecare runda de joc.

Note finale

Dolphin’s Pearl Deluxe poate fi jucat și în modalitatea demo pe majoritatea cazinourilor online iar în momentul în care va familiarizați cu jocul puteți sa încercați pe bani reali dar întotdeauna va sfatuim sa jucați responsabil.