Video poker online – Jucati acum gratis sau pe bani reali

Jocuri de Casino Online

videopokerVideo poker este unul dintre cele mai populare jocuri oferite de către cazinourile online.

Motivele pentru acest succes sunt numeroase: este ușor de jucat, rapid, distractiv și combină frumusețea jocului de poker cu jocurile de tip slot machines.

Deși regulile sunt similare cu cele ale poker-ului,  combinațiile câștigătoare sunt aceleași, pe de altă parte, nu joci împotriva altor jucători, pariurile fiind rapide și simple și nu necesită o cunoaștere profundă a regulilor, cum ar fi cazul pentru poker.

Video poker Online avantaje

Video poker este o combinație între jocul de poker și jocurile de tip Slot Machine, acest lucru înseamnă că abilitățile de joc nu se apropie de cele ale jocului de poker, si în același timp nu se bazează în totalitate pe noroc ca la slot machines.

Pe lângă toate acestea video poker are în plus faptul că plățile combinațiilor câștigătoare sunt avantajoase, procentul de câștig la unele  videopoker sunt de 100% din suma pariată.

Amintiți-vă ca înainte de a paria să verificați întotdeauna tabelul de plata, care trebuie să fie făcut public, și, poate, sa jucați la video poker în modalitatea gratuita pentru a le verifica.

Video poker este, de asemenea, un joc de indemanare, chiar dacă regulile sunt simple, de fapt, trebuie să faceți alegeri, prin urmare, norocul poate influenta rezultatul, dar nu de fiecare data.

Cum se joaca la video poker

Înainte de a folosi cartea de credit jucătorul trebuie să decidă cât de mult o să parieze, jucătorii pot paria începând de la € 0,25 pana la 5 € pe runda.

După ce ați plasat un pariu, amintiți-vă că, dacă doriți să câștigati potul cel mare trebuie să pariați suma maximă permisă și sa faceți clic pe butonul Start pentru a începe distribuirea cărților. Apoi, cărțile sunt împărțite și jucătorul trebuie să aleagă dacă să păstreze sau să modifice mâna sa de cărți.

Obiectivul este de a obtine o mână câștigătoare, fiecare combinație plătește în mod diferit ținând cont de tabelul de plăți.

Dacă vă decideți să schimbați unele cărți, alte cărți noi va vor fi distribuite în locul celor pe care doriți sa le schimbați iar în acel moment dacă aveți o combinație câștigătoare veți putea intra în posesia câștigului aferent acesteia.

Cazino Ghid videopoker 2

Video Poker bonus

Unele jocuri video poker oferă bonusuri de joc. Dacă aveți o combinație câștigătoare, puteți alege dacă să activați sau nu bonusul.

În acest caz, jucătorii pot paria dublu sau nimic.

Dacă jucătorii vor sa activeze bonusul după o combinație câștigătoare atunci ei vor fi puși în fata unui ecran de joc unde vor fi distribuite 5 carti, prima carte va fi cu fata în sus iar celelalte 4 cu fața în jos. Jucătorul trebuie să aleagă una dintre cărțile cu fața în jos, iar dacă valoarea sa este mai mare decât cartea cu fața în sus atunci jucătorul este câștigător.

Tipuri de Video Poker

Video Poker regular: acest tip de video poker folosește o singura mana de joc, și este mult mai simplu de jucat cum ar fi Double Bonus Poker.

Video Poker Multi-Hand: acest tip de video poker permite jucătorilor să parieze pe mai multe mâini simultan, video poker-ul de acest tip care este foarte iubit printre pasionați este pus la dispoziție prin Royal Vegas și Dueces Wild, care permit jucătorilor posibilitatea de a paria pe patru mâini, în același timp.

Poker Video – Caracteristici

Simbolul Wild

Joker-ul poate înlocui toate celelalte cărți de joc pentru a ajuta la combinațiile câștigătoare.

Hold și Auto Hold

În cele mai multe jocuri, cum ar fi Jacks or Better, jucătorii au capacitatea de a solicita auto-hold, în cazul în care cazinoul în sine, este cel care recomandă ce cărți să păstrați.

Mână minimă

Unele jocuri de video poker, cum ar fi Jacks or Better oferă șansa de a câștiga cu o combinație minimă.

4 sfaturi pentru a juca Video Poker

# 1 – Dacă aveți o mână câștigătoare nu o pierdeți!

Chiar dacă sunteti tentat deoarece credeti în noroc și aveti speranța într-o alta carte mai bună, chiar dacă combinația nu este cea mai mare nu faceți nici o schimbare și pastrati ceea ce norocul v-a pus la dispoziție deja.

# 2 – simțiți-va în largul vostru atunci când jucati

Dacă sunteți un începător și nu aveți nici o experiență la video poker nu juca mai multe mâini simultan, ci începeti cu cele mai simple. Numai atunci când vă simțiți confortabil cu video poker-ul simplu puteți trece la celelalte variante mai complexe.

# 3 – Joaca pentru distracție

Abordeaza jocul în spiritul distracției, trebuie să te distrezi, nu să devii un milionar. Dacă o zi este ghinionista exista puține lucruri pe care le puteți face. Cel mai bine e sa va opriți și sa reveniți în alta zi sperând ca o sa fie mult mai norocoasa.

# 4 – Joaca gratis

Cea mai bună strategie de a juca și de a câștiga la video poker este aceea de a juca gratuit. Toate cazinourile online majore oferă cele mai multe dintre jocurile lor și în versiunea gratuită. Înainte de a face pariuri cu bani reali, testati cât mai multe jocuri posibile, astfel încât să vă perfectionati strategiile de joc și să începeți sa pariați bani reali, atunci când sunteți sigur că ați găsit aparatul potrivit!