Ruleta online – Jucati acum pe bani reali

Jocuri de Casino Online

Cazino Ghid ruleta OnlineRuleta Online este considerata unul dintre cele mai populare jocuri din industria jocurilor de noroc, acesta fiind un joc captivant, care oferă mai multe oportunități de a castiga.

Cu o istorie de peste 350 de ani, nu este o surpriză faptul că Ruleta a fost întotdeauna un simbol al jocurilor de noroc și al cazinourilor online. Ceea ce a început ca un experiment al celebrului om de știință Blaise Pascal, s-a dovedit a fi unul dintre jocurile cele mai populare și mai jucate din istoria industriei jocurilor de noroc.

Ruleta Online s-a născut acum 20 de ani când a devenit o parte indispensabilă a jocurilor de noroc online și a expansiunii acestora în anii ’90.

O masa de Ruleta este împărțita în două părți, și anume: roata care învârte si platforma de numere. Potrivit versiunii de joc, există 37 sau 38 de numere. Numerele de pe masă sunt fie de culoare roșie fie de culoare neagra.

Roulette in cazinourile online

Astăzi este imposibil sa găsiți un cazinou online, care nu oferă toate tipurile populare de Ruleta, inclusiv cele americane, europene și franceze, împreună cu cele moderne, cum ar fi Multi-Ball sau Multi-Wheel.

Popularitatea acestui joc este atât de mare încât cazinourile online din întreaga lume oferă, de asemenea versiuni Live, oferindu-va posibilitatea de a trăi o experiență completă a jocurilor de noroc direct din casele dumneavoastra.

Tipuri de Ruleta Online

Există trei versiuni principale ale Ruletei Online pe care le puteți găsi în orice cazinou. Ele sunt asemănătoare între ele în ceea ce privește gameplay-ul, în timp ce diferențele majore se referă la avantajul Dealer-ului.

Iată principalele tipuri de Ruleta, cu toate acestea, în afara de aceste versiuni de bază, există de asemenea și multe altele, cum ar fi Multi-Wheel Roulette, Premium, Multi-Ball, Live Roulette etc.

  • Ruleta Americana

Aceasta este versiunea mai veche a Ruletei fiind baza pe care sunt create toate celelalte. Jocul este jucat de mult timp în Statele Unite ale Americii deși nu este atât de popular in cazinourile online, prezintă încă unele avantaje și caracteristici speciale. Este jucat pe o masa cu 38 de spatii numerotate cu numerele de la 0 la 36 și un număr suplimentar 00 care are un procent house edge mai mare și anume de 5,25%. Pe de altă parte aceasta oferă cele mai mari câștiguri.

Cazino Ghid ruleta Online 2

  • Ruleta Europeana

Aceasta este cea mai populara versiune a Ruletei. Cei mai mulți jucători aleg aceasta versiune in cazinourile terestre dar și în cele online, de asemenea, este cea mai utilizata în filme și televiziune. Ea se bazează pe o masa cu 37 de numere cu un singur zero și house edge-ul este de 2,7%.

  • Ruleta Frantuzeasca

Un alt tip clasic, similar cu Ruleta Europeană, fiind jucat cu un singur zero, dar fără caracteristici speciale. În cazul în care bila cade pe zero, jucătorul câștigă jumătate din pariu (regula La Partage). De asemenea, dacă plasați un pariu pe par sau impar și bila cade pe zero veți avea șansa de a câștiga pariul (regula En Prison).

Cum se joaca la Ruleta Online

Mulți spun că Ruleta Online este un joc de noroc, dar jucătorii experimentați vă vor spune că strategia are un rol important dacă doriți să începeți o carieră de succes.

Deși poate fi confuz pentru unii, jocul este simplu. Plasați un pariu pe un singur număr sau un grup de numere, dar puteți de asemenea paria și pe negru, rosu, par sau impar.

Tabelul de plata se bazează pe probabilitatea de a ghici numarul ales. Pariul pe un singur număr plătește 35 la 1. Grupul de două numere aduce procentul de plata de 17 la 1, trei numere 11 la 1, patru numere 8 la 1 și grupul de 5 numere oferă un câștig de 5 la 1. Puteți dubla banii dacă pariați pe rosu, negru, par sau impar.

Multe site-uri postează sisteme de Ruleta sigure dar știm din experiență că nu există în realitate metode și strategii în jocul de Ruleta 100% sigure.

Cu toate acestea vă rugăm să acordați o atenție sporita la aceste site-uri care percep bani pentru ceea ce zic ca ar fi metode 100% sigure.

Motivul pentru care am menționat si strategia, și nu numai norocul este că va puteți influența norocul dacă vă păstrați în minte probabilitățile și rundele anterioare.

Cu câteva sfaturi de bază, cum ar fi introducerea de pariuri pe extremități, sau de a crește cotele alegând un grup de numere, veți vedea că acest joc este foarte distractiv și plin de satisfacții.