Blackjack Online

Jocuri de Casino Online

Cazino Ghid blackjack 2

Originile jocului nu sunt complet clare, dar majoritatea sunt de acord că a fost inventat în Franța în secolul al XVIII-lea și doar intr-un singur an jocul BlackJack a devenit foarte popular.

Numele original este „Vingt-et-Un” (înseamnă 21 în franceză) iar numele Blackjack a devenit cunoscut dupa ce jocul a fost popularizat în Statele Unite ale Americii.

Regulile jocului erau diferite atunci, caracteristici ca „Double” erau disponibile numai la dealer, pariurile erau permise înainte de fiecare carte și Blackjack (posibilitatea de a câștiga făcând 21 cu primele două cărți) v-ar fi înmulțit pariul inițial de 10 ori. Pe parcursul anilor Blackjack a trecut prin mai multe schimbari.

Mulți jucători ar spune că popularitatea Blackjack-ului online este că jocul este ușor de jucat chiar și pentru jucătorii care nu au experiență, aceștia avand posibilitatea de a câștiga sume uriașe de bani cu acest joc.

Astăzi puteți găsi în egala măsură în fiecare cazinou online atât ruleta cat și Blackjack-ul. Există diferite versiuni si tipuri de joc cum ar fi Perfect Pairs, Vegas Blackjack, European Blackjack, Atlantic City Blackjack, Blackjack Progresive și multe altele.

Reguli de Blackjack online

Blackjack-ul este, probabil, unul dintre cele mai bune jocuri pentru novicii care vor sa se inițieze în jocurile de cazino online. Jocul este simplu și ușor de învățat și ai nevoie doar de un pic de atentie pentru a începe aceasta frumoasa aventura.Cazino Ghid blackjack

Scopul este simplu – sa descoperiți 21 de puncte sau sa fiți cât mai aproape posibil de acest scor înaintea dealer-ului fără sa depășiți scorul de 21. În versiunea clasica este jucat cu două pachete de cărți. Așii au valoarea 1 sau 11 puncte, cărțile de la 2 la 9 au valoarea lor nominala și 10, Jacks, Queens și Kings au valoarea de 10 puncte.

La începutul fiecărei mâini, veți primi două cărți și puteți alege, în funcție de valoarea lor Hit sau Stand (sa cereți alta carte sau sa va opriți la cele doua cărți dacă scorul este de 21 sau apropriat de acest scor) după care puteți vedea dacă aveți mana mai bună decat cea a dealer-ului.

 

Toate mâinile câștigătoare dubleaza pariul inițial și Blackjack-ul plătește 3-2. Atunci când este rândul dealer-ului acesta este obligat sa ceara carte, în cazul în care valoarea cărților sale este sub 16, și să stea dacă are 17 sau mai mult.

Alte caracteristici oferite de BlackJack sunt următoarele:

  • Double Down – aveti posibilitatea de a dubla pariul și de a primi o altă carte;
  • Surrender – abandonați mâna de joc și pastrati jumătate din miza;
  • Split – dacă aveți o pereche din primele două cărți puteți separa cartile și juca două mâini pentru un pariu;
  • Insurance – în cazul în care prima carte a dealer-ului este un as, puteți face un pariu complementar că acesta se va finaliza prin BlackJack.

Cazino Ghid Blackjack online

Strategia și sfaturi pentru Blackjack

Jucătorii cu experiență îndelungată știu că strategiile pot fi de mare ajutor, ceea ce înseamnă că pentru a juca Blackjack ai nevoie de un bankroll un pic mai mare.

Cel mai important lucru nu este doar de a juca adăugând cărți pana la valoarea de 21. Trebuie sa va uitați la fiecare mână diferit, având în vedere întotdeauna posibilitatea de a folosi Double Down, Split sau Stand.

Ar trebui să știți că nu este necesar întotdeauna să câștigați cu 21.

Scopul este de a se apropia de acest număr înainte de dealer.

Modalitatea de joc a Blackjack-ului este atât de simpla și foarte amuzanta, dar dacă nu vă simțiți siguri sau doar doriți să jucati în modul fără bani reali, în mod gratuit, toate cazinourile online oferind astfel mai multe mese gratuite de Blackjack si multe alte jocuri de cazino fără a fi nevoie de a face nici un depozit și fără nici o limită de timp. Aceasta este o modalitate foarte bună de a va distra fără a cheltui bani, în pace și fără nici un stres.